ژیانی, راحله, & مرادی, مرجان. (1393). شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس دانه سویا (Glycin max) از طریق GC-MS و تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی آن با روش DPPH. شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی, 4(12), 15-20.
MLA
راحله ژیانی; مرجان مرادی. "شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس دانه سویا (Glycin max) از طریق GC-MS و تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی آن با روش DPPH". شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی, 4, 12, 1393, 15-20.
HARVARD
ژیانی, راحله, مرادی, مرجان. (1393). 'شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس دانه سویا (Glycin max) از طریق GC-MS و تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی آن با روش DPPH', شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی, 4(12), pp. 15-20.
VANCOUVER
ژیانی, راحله, مرادی, مرجان. شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس دانه سویا (Glycin max) از طریق GC-MS و تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی آن با روش DPPH. شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی, 1393; 4(12): 15-20.