استادیار گروه فیزیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق، نراق، ایران
چکیده
همانطور که اثرات مضر ناشی از استخراج ، تصفیه و احتراق منابع طبیعی برای تولید انرژی به وضوح درک می شود ، نیاز به انرژی تجدیدپذیر با رقابت اقتصادی مطلوب تر می شود. تولید انرژی خورشیدی یک روش عملی از نظر فنی است ، اگرچه نقص اصلی آن هزینه است. فتوولتائیک سنتی تک کریستالی مبتنی بر سیلیکون برای رقابت با تولید انرژی غیر قابل تجدید بسیار گران است ، در حالی که مواد جایگزین مانند تلورید کادمیوم و مس-ایندیوم-گالیوم-سلنید حاوی عناصر گران قیمت و ناپایدار هستند ، در حالی که کادمیوم یک ماده سرطان زا شناخته شده است. مس-روی-سولفید قلع (CZTS) ماده جایگزین دیگری است ، اگرچه این فناوری هنوز به اندازه کافی پیشرفت نکرده است تا بتواند به بازار راه یابد. کار ارائه شده مطالعه ای است بر سنتز ساختارهای نانو CZTS با استفاده از پیرولیز پاششی آئروسل بر پایه ساختارهای نانو CZTS برای کاربردهای فتوولتائیک به روشی ارزان ، سازگار با محیط زیست و قابل توسعه برای صنعت. ما یک محلول پیش ساز را با ترکیبات مس ، روی و قلع محلول در هوا حل می کنیم و قطرات را از کوره عبور می دهیم ،
جمعیتی, مجتبی. (1399). رشد و مشخصهیابی لایههای نازک CZTS جهت بهینهسازی سلولهای خورشیدی نانوساختار. شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی, 10(34), 65-57.
MLA
مجتبی جمعیتی. "رشد و مشخصهیابی لایههای نازک CZTS جهت بهینهسازی سلولهای خورشیدی نانوساختار". شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی, 10, 34, 1399, 65-57.
HARVARD
جمعیتی, مجتبی. (1399). 'رشد و مشخصهیابی لایههای نازک CZTS جهت بهینهسازی سلولهای خورشیدی نانوساختار', شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی, 10(34), pp. 65-57.
VANCOUVER
جمعیتی, مجتبی. رشد و مشخصهیابی لایههای نازک CZTS جهت بهینهسازی سلولهای خورشیدی نانوساختار. شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی, 1399; 10(34): 65-57.